MGP 20 Var for vildt

DANMARK LUKKER NED Så hvad skal du lave med dine børn

Danmark lukker ned

I fredags var sidste dag, du kunne aflevere dine børn i daginstitutioner og skoler, fra på mandag er der kun nødpasning til de børn, hvis forældre varetager de kritiske opgaver.

Så hvad så nu, når du har dine børn hjemme i de næste 14 dage, og måske længere? Skal du passe dit arbejde samtidig, arbejde hjemmefra, eller skal du bare være sammen med dine børn? Lige meget hvad, er dette en stor mundfuld for rigtig mange, da alt jo også er lukket, så man kan ikke lige tage i svømmehallen, i biografen eller noget helt tredje. Du skal være opfindsom, og finde på noget som kan underholde jer alle, uden at i får for meget af hinanden.

Jeg kommer her med nogle sjove og nemme ideer til hvad i kan lave. ( Jeg skal nok skrive et indlæg med endnu flere kreative aktiviteter i kan lave.

 • Hjemme biograf med dyner, popcorn og en god film
 • Forhindringsbane rundt i jeres hus. Brug stole, skamler, borde, sofaen og andre sjove ting i har i hjemmet.
 • Gå nogle gode, lange ture
 • Lær dit barn at cykle (det vil jeg ihverfald prøve på 😉 )
 • Få ryddet op i jeres ting
 • Bag en kage, småkager eller boller
 • Læs en ny bog hver dag, eller start på en kapitel bog
 • Begynd på påskepynt, gækkebreve og andre sjove påske aktiviteter
 • Lav perleplader
 • Byg en hule
 • Sov i stuen alle sammen
 • Spil spil og lig puslespil

Jeg håber disse tiltag vil give dig noget inspiration til hvad du kan lave med dine børn. Vi kommer i hvertfald til at tilbringe rigtig meget tid sammen med dem.

Jeg skal være ærlig. JEG GLÆDER MIG. Jeg glæder mig rigtig meget. Det eneste jeg er ked af, er at vi ikke kan tage ud og opleve alt muligt, da det er noget vi virkelig holder af som familie. Derfor skal jeg være kreativ, og finde på andre ting vi kan lave sammen.

Jeg håber i kan bruge nogle af mine forslag til at komme igennem denne tid lidt nemmere.

Knus Nadia

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MGP 20 Var for vildt