Hospitals indlæggelse for os alle

MGP 20 Var for vildt

Jeg gav pigerne en kæmpe overraskelse, og gav dem en oplevelse for livet. 😉

Efter flere måneder på venteliste, var jeg så heldig, at blive tilbudt at købe billetter til MGP 20 inde i Royal Arena i lørdags. Så jeg bestilte fluks 3 billetter til os, og hold da op, hvor var vi heldige, at få nogle mega gode billetter. 😉

Vi startede lørdagen ud med en dejlig lang lur, da det jo starter kl. 20 og der plejer pigerne og ligge i drømmeland. Vi spiste tidligt aftensmad og så kørte vi ellers ind imod København.

Vi kom i god tid, og fik en god parkerings plads tæt på. Ja, det er sådan noget vi tænker over. Da klapvogn ikke måtte medbringes, så havde vi en bæretaske med til Zoe. Haley var så sej, at holde i hånd hele vejen, følge efter og høre efter. Hun er virkelig blevet stor når vi er ude, hun hører efter og jeg kan regne med hende. Det er så dejligt, når man som jeg, har et barn med handicap, som bare kræver ekstra 99 % af tiden. Det er hårdt for os alle og kræver, at vi alle samarbejder og hjælper hinanden.

Vi kom igennem den lange kø, og fik købt popcorn og en Pepsi Max til mig. 😉 Derefter gik vi på WC inden vi fandt frem til vores virkelig gode pladser, med godt udsyn over hele scenen. Her hyggede vi i lang tid, da vi kom ca. 2 timer inden showets start. Vi gik dog endnu en tur for, at købe en fransk hotdog, som vi lige fik spist inden start.

Pigerne var opslugte, og elskede alt lyset og musikken. Inden start var der en opvarmer, der fik alle gejlet op, og vi fik huet og klappet. Vi blev også sat ind i, hvornår det var vigtigt, at vi klappede, havde lys på vores mobil telefoner, og selvfølgelig det aller vigtigste, var at have det sjovt, og nyde showet.

I år var der 8 sange, og hold da op hvor var de gode. Der var især en, jeg synes der fangede min hukommelse, og det var sang nummer 6. 😉 Ja, det var sjovt, nok også den der vandt. Ingen plan B. Den havde en god melodi, den fangede min rytme og var bare god. Men de var alle gode, og fortjene alle at vinde. 😉

Pigerne holdt sig vågne hele tiden, Haley blev dog træt tilsidst, og fik sin sut og sad og hang eller lå. Men holdt sig vågen. Zoe blev træt iden vinderen blev afsløret, og her sagde hun selv, at hun ville hjem. 😉 Hun er så god, til at fortælle hvad hun har brug for, og viser selv og tydeligt, hvordan hun har det. Skønne pige. Hun holdt dog ud, og klarede det så flot. 😉

Da vinderen sang 6 blev udråbt, kom der kæmpe jubel fra alle i Royal Arena. Hold da op, hvor kan mange mennesker bare være glade på en gang, og feste. Det var så fedt. En kæmpe oplevelse for os alle sammen. Pigerne fik virkelig en på opleverne. 😉

Så mon ikke de kommer til at plage om at komme afsted igen til næste år. 😉 Uh, hvor jeg elsker, at de bliver så store, så vi kan få sådan nogle gode oplevelser sammen. 😉

Knus Nadia

Tak fordi i læser med på min blog. Husk du kan finde os på YouTube også, hvor du både kan se vlogs fra vores liv, og finde sjove og kreative ideer som i kan lave. Tak fordi du er dig og tak fordi du læser med.

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hospitals indlæggelse for os alle