Ønskelands Pausehus - kender du det?

Hospitals indlæggelse for os alle

Ja, så fik vi lige et gratis ophold for 3 med kost og logi det meste af ugen.

Zoe blev indlagt, da hun skulle undersøges i hoved og r…

Vi startede ugen ud med et møde på Roskilde Sygehus mandag formiddag, hvor Zoe skulle undersøges inden tirsdagens narkose. Dette tog lang tid, da der lige kom en fødsel i forbivejen, som lægen skulle hjælpe med. Men Zoe blev undersøgt, trods hun blev ret utryk over hele oplevelsen.

Tirsdag startede vi ud med, at Zoe skulle faste. Hendes temperatur var heldig vis kun 37,9, så hun komme godt komme i narkose. Zoe skulle MR scannes for, at se om hendes hjerne ville give forklaring på mange af hendes problematikker. Så for at få Zoe til at ligge stille, ligger man børn i fuld narkose, da det giver dem en bedre oplevelse af, at blive MR scannet. Under narkosen blev hendes syn undersøgt, og hun fik taget utallige blodprøver. Det hele tog ca. 1 time, og da hun kom tilbage til opvågningen, tog det hende ca. 30 minutter. Hun vågnede op lidt omtumlet og ked af det, men kom hurtigt over det. Resten af dagen, var hun meget småt spisende og træt.

Onsdag og torsdag var vi på børneafdelingen, hvor vi bare opholdte os, imens lægerne og sygeplejerskerne holdt øje med Zoe. Den ene læge kom sent onsdag eftermiddag, og fortalte om Zoes scanning, synstest og blodprøver.

Desværre gav ingen af tingene nogen svar på hendes problematikker eller smerter. Hendes syn er helt aldersvarende, og fejler ikke noget. Det vidste jeg faktisk godt, da jeg ikke var bekymret over det. Da hun i min optik godt kan se, og bruge sine øjne. MR scanningerne gav ikke noget svar. Der var ingen ting at se med det blotte øje, som lægen sagde, men det betyder ikke, at der ikke er noget. Men bare at man ikke kan se det. Så det kan være i cellerne. Ja, her er det så at jeg står af. Jeg forstår det ikke. Så selvom scanningerne viste, at der ikke er noget, så er det ikke afklaret, at hun ikke fejler noget. Men måske er der noget alligevel.

Så på bar bund stadig.

Blodprøverne viste heller ikke noget, jeg ved dog ikke hvad de ledte efter heller. Men det gav heller ikke nogen svar.

Som mor er det virkelig frustrende, at man slet ikke kan få nogle gode svar, eller komme videre. Så jeg har stadig det samme barn, med daglige smerter, hurtigt udtrættende, dårlig udvikling motorisk og sprogligt med mange rystelser i kroppen. JUBIII velkommen til vores liv.

Zoe skulle have været undersøgt af en fys, men kort fortalt, har planlægningen ikke været så god. For hun havde ferie. WHAT.

Så vi endte med at blive udskrevet, og kunne komme hjem og slappe af. Stadig uvidende og uvisse om hvad jeg skal gøre, for at hjælpe Zoe bedst muligt.

Heldigvis havde vi en god oplevelse på hospitalet, som var så søde og hjælpsomme på alle ander parametre. 😉

Knus Nadia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønskelands Pausehus - kender du det?