Den dårlige samvittighed

Så er det i morgen, tirsdag, vi er i tv

Jep, så er det i morgen aften, vi kommer i tv. Så husk at tune ind på DR K kl.21.30 tirsdag den 10. september 2019.

Kan i huske at vi mødte Adam og Eva, og de var hjemme hos os og filme? Det er nu blevet lavet færdigt, og jeg glæder mig, som et lille bare til at se det i morgen aften. Det er lidt mærkeligt, at jeg jo kun ved hvad der er sket, da de filmede herhjemme. Programmet handler jo også om, at de skal drøfte mig. Og det er her, jeg er lidt “bange”. For hvad siger de,  når de taler om mit valg som solomor til donorbørn. Uha, jeg glæder mig.

Skal du se med? Det er da lige før, at jeg bliver nødt til at invitere nogen hjem og se det med mig. 😉 Ej, jeg glæder mig så meget.

Hvis du ser det, så håber jeg virkelig, at du vil skrive her, hvad du tænker om det. Giver det mening for dig? Har jeg taget et forkert valg? Er jeg egoistisk? Eller har jeg bare gjort det rigtige for mig og os? Ja, alle meninger er jo lovlige.

Noget af det der har været så godt ved denne produktion er helt klart også folkene bagved. Jeg har haft kontakt med en super sød og venlig kvinde. Hun har i dag skrevet de sødeste ord.

“Jeg er SÅ glad for at du og I ville være med. I er så fine og søde på kamera, og du er totalt god til at formulere dig (og i øvrigt en meget sympatisk repræsentant for solomødre).

Jamen, mit hjerte smeltede da lige. Er hun ikke sød.

Så husk at se med i morgen aften.

Knus Nadia

Hvis du vil læse om mødet med Adam og Eva, så læs med lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dårlige samvittighed