Spil og sprogtræning

Jeg mødte Adam og Eva den anden dag

Ja, så skete det jeg aldrig troede skulle ske. Jeg mødte Adam og Eva. Jep, du læste rigtig, Adam og Eva. 😉

Ej, selvfølgelig ikke dem fra Biblen, det ville jo have været ret creepy, men jo det passer. Jeg har haft besøg af Adam og Eva.

Dog i skikkelse af de to debatører Adam Holm og Eva Selsing. De laver en programserie som hedder Adam og Eva, der bliver vist på DR K. De snakker om forskellige emner i hvert program, og diskutere emnerne efter, at have mødte nogle mennesker med emnet inde på livet.

Ja, du gættede rigtig. Emnet som vi medvirker i handler om solomødre og donorbørn. 😉

Jeg er solomor til mine to piger, som jeg har fået ved hjælp af donorsæd. Jeg har tidligere stået frem i medierne, da jeg mener at det er et yderst vigtigt emne, som skal belyses på en positiv måde. Det kal visers at det er velfungerende kvinder der vælger at få donorbørn, og at børnene vokser op i et liv fyldt med kærlighed, og ikke mangler noget.

Jeg vælger også at mine piger medvirker, når vi fremstår i medierne. Det er en beslutning jeg har taget, da pigerne ikke skal skjules væk og blive mystificerede. De er to helt normale piger, der lever et liv lige som alle andre. Mine piger deltager pænt indtil videre, og viser ikke modvilje eller er bange. De siger derimod pænt hej, og laver fis og ballade med både tv værter og kamerahold. De har jo efterhånden prøvet det nogle gange, men det er et år siden sidst. 😉 Men pigerne er jo selvfølgelig vant til at være foran et kamera, da jeg jo er YouTuber, og derfor ofte filmer os. Jeg siger også til dem, hvis de skal gøre noget, for eksempel sige hej til kameraet. Så de er rimelig “scene” vante. 😉

De var ret seje. Trods flere afbrydelse, så ville de have kiks, figenstang, iPad eller spille spil med mig, fik vi lavet et godt interview af mig. Alle var super søde over for pigerne og jeg.

Da vi hilste på værterne, Adam og Eva, først kom Eva bare lige ind og sagde hej til mig, og henvendte sig med det samme til pigerne. Hun spurgte hvad de hed, og bagefter om hun måtte se deres værelse. Så sødt og høfligt, meget nede på børneniveu. Haley og Zoe førte hende pænt op på deres værelse, og viste hende alle deres seje ting. Hold op hvor var hun flink.

Vi sad også og small talked lidt, undervejs, ting der ikke kommer med i programmet, og de var begge to meget åbne og imødekommende.

Sjovt, at byde et tv hold hjem til en, men også grænse overskridende, da det jo er vores hjem, med rod og alt andet. 😉 Heldigvis gik det over al forventning og vi havde en god oplevelse. Pigerne var glade og jeg har en god mave fornemmelse.

Nu glæder jeg mig bare til at se programmet, som vist allerede bliver vist til september. Jeg skal nok give jer besked, da det jo er mega fedt, og jeg glæder mig til at dele det med jer. 😉

Knus Nadia

Hvis du vil læse mit sidste indlæg om spil og sprogtræning kan du finde det på bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spil og sprogtræning