Er de tvillinger?

Spil og sprogtræning

Kan små børn spille spil? Hvordan lærer man dem reglerne, vente på tur og hvad sker der hvis de taber?

Ja, det er nogen af de spørgsmål, man kan stille sig selv, når man som forælder.

Svarene er mange, og det kommer an på spillet og barnet.

Men som udgangspunkt vil jeg sige, ja små børn kan godt spille spil. De kan også godt vente i noget tid og de skal lære, at man ikke altid kan vinde. 😉

Gælder dette alle spil? Ja, det vil jeg mene, da man kan modificere mange spil, så selv små børn kan være med, det gælder bare om at være kreativ. 😉

Jeg har fundet et super godt spil hos ciha.dk, som ud over at være et godt spil til små børn også er super sprog stimulerende samtidig. Det er jo super, da mange yngre børn også har godt af, at blive styrke i deres sproglige udvikling.

Dette er et føle og gætte spil. Du kan spille med “nemme” regler så de yngste kan være med. Det gør vi herhjemme, da det gør det lidt sjovere for os, men det ødelægger ikke formålet og det gode ved spillet.

Der er nogle kort som man skal trække, og det viser hvad du skal søge efter. Nede i en lille pose, skal man føle sig frem til den figur som var på kortet. Der er også forskellige farver, som kan være med til at styrke sproget, da de fremgår tydeligt. Det kan være svært at føle sig frem til en bil skåret ud i træ, når man ikke må kigge, så der er mange sanser der bliver stimuleret.

Vi leger med spillet på mange måder, da selve figurerne også er rigtig sjove i sig selv. De er fine og forstiller alt muligt. Min yngste, Haley på næsten 3 år, udspørger mig ofte om hvad de er, trods hun godt ved det. Hun vil gerne have, at jeg fortæller det, og så gentager hun det. Min ældste, Zoe på 4,5 år, elsker at kigge på kortene og derefter finde figuren. Så de leger med det på mange måder, også uden at det bliver spillet “rigtig”.

Det er helt klart et spil der giver mange gode timers leg, og sætter fantasien igang.

Knus Nadia

Du kan læse mine andre indlæg om de sjove produkter vi har fra ciha.dk

Dukke

Kuglebane

Magnetbog

Dette er et sponsoreret indlæg, da jeg har modtaget spillet i gave.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er de tvillinger?