Derfor fejre jeg Mors Dag

Vi løber for indlagte børn

Jeg er mor til to piger som har været på hospitalet flere gange. Både med indlæggelser og mange, rigtig mange, hospitals dage.

Så hvis der er noget vi har haft gode oplevelser med, er det hospitalets klovnene. Klovnene hjælper med at få tiden på hospitalerne til at være lidt sjovere. De gør en kæmpe forskel.

Vi har i eftermiddag deltaget i Klovneløbet 2019 i Lejre. Her løb vi 2,5 km. Vi vil med glæde støtte så godt et formål med betaling og ved at købe der fine ting. Pigerne fik hver et fint armbånd, som de selv valgte farven på.

Vi snakkede med de to klovne før løbet, og Zoe varmede til sidst op til at lege med balloner med dem. Det tog lidt tid. Haley gav med det samme en high five til dem. Ret sejt.

Efter lidt opvarmning var vi klar til at løbe 2,5 km. Vi startede flot ud med at løbe, tror vi alle løb 500 m før Haley blev lidt træt og ville op og sidde lidt. Zoe blev ved indtil omkring 1 km. Derefter kom de begge op og fik en lille bolle. Man kan altid lidt mere, når man har fået lidt at spise. De løb begge to de sidste 500 m tilbage igen. Hold op hvor var de seje. Så seje piger der kan klare det hele. 🙂

Vi løb i mål og fik vores medaljer og Haley var så heldig at vinde en lille gave, muffins. Vi andre vandt desværre ikke noget. Haley er heldig, hun vinder ofte lækre ting. 😉

Vi købte en pølse som vi også lige skulle spise, men pigerne var trætte, så vi gik tilbage til bilen. Zoe faldt i søvn på vej hjem, hun var helt væk. Efter en dag i børnehave uden lur, så kan hun ikke holde til så meget. MEN hun løb, så sejt.

Tak for denne gang. Vi skal helt klart løbe igen en anden gang. Vi støtter gerne op, når det går til et godt formål. To stolte piger med medaljer sover nu trygt i min seng, og snart hopper jeg også i seng.

 

Knus Nadia

Tak fordi i læste med. Husk at Klovneløb er flere steder i landet, så du kan også nå at deltage. 😉

Hvis du vil se lidt om vores liv, kan du finde en masse vlogs på YouTube, eller kan du også lide kreative ting, så kan du også finde en masse gode videoer. 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor fejre jeg Mors Dag