Børnehave start

Derfor fejre jeg Mors Dag

Hvorfor fejre du Mors Dag?

Jeg fejre det, fordi jeg har to dejlige piger der kalder mig Mor. Fordi jeg har en kvinde jeg kalder Mor.

Husk din mor eller en anden kvinde person der har været vigtig for dig. 😉

Jeg elsker at jeg for ca 5-6 år siden tog den beslutning, at nogen skulle have muligheden for, at kalde mig Mor. Det er den bedste følelse når jeg vågner om morgen og Zoe smukke blå øjne kigger lige på mig og siger Mor. Eller når Haley går rundt og synger med hendes dejlige og søde stemme: Mor, mor, mo, mo, mo, mo, mor. Jeg ELSKER det. Det giver lige et lille sug i maven. Tænk at jeg har lavet disse to smukke, dejlige og unikke piger.

Jeg ved selvfølgelig ikke hvad der var sket, hvis jeg ikke havde taget beslutningen dengang om at gå solomor vejen. Det kan godt være, at jeg ville have fundet manden, som jeg ville kunne have fået børn med, hvis jeg havde ventet lidt. Men jeg har jo fået mine to dejlige piger, og de er bedre end nogen ting. De giver mig dog en hel masse frustrationer, søvnløse nætter og masser af praktiske opgaver som skal løses. MEN jeg ville aldrig være dem foruden. Jeg har nydt mit liv indtil jeg fik børn, med at rejse en hel masse, være meget aktiv som pigespejder og bare gjort hvad jeg ville. Så pigerne kom helt perfekt.

Vi starter dagen ud med at tage til spejder, og bagefter skal vi bare bruge eftermiddagen hjemme og hygge.

Pigerne har lavet nogle flotte sten til mig i Mors dags gave, som skal ud og ligge i haven og pynte. Måske vi invitere min mor og lillebror hjem til aftensmad. Men jeg elsker at jeg i dag har muligheden for at blive kaldt Mor, og at jeg har to piger, som jeg elsker helt ubeskriveligt. 😉

Tak fordi du læste med. Tak fordi du er dig. Tak til alle jer mødre derude. I gør det så godt. Hver dag kan en masse dejlige børn vågne op, og kalde på dig, MOR. Elsk det, nyd det. Tak

Knus Nadia

Hvis du vil læse mit sidste indlæg om hvordan Haleys børnehave start er gået, kan du finde det her på bloggen. 😉

Du kan også finde nogle nye videoer på mine to YouTube kanaler. Min Mom tag video, hvor jeg fortæller nogle ting om mig som mor. Selvfølgelig kan du også finde pigernes mors dags gave video.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnehave start