Gode ideer til en børnevenlig ferie i Prag

Påskeferie er alletiders

Jubii, vi fik påske ferie efter fyraften i fredags, og det har været skønt. Vi har nydt tiden sammen, og heldigvis har vi lige nogle dage endnu.

Vi har lavet en del mange af dagene, men vi har også prøvet at øve at gå uden ble. Så al den tid vi har har været hjemme, har pigerne gået uden ble. Det er gået godt, dog med en del uheld, men de er seje. Så vi kæmper videre med at smide bleen. 😉

Vi startede ud med at hygge hjemme fredag, hvor vi havde besøg af en god veninden. Lørdag tog vi til ballet i City 2, noget som Zoe virkelig elsker. Vi købte bagefter en ferie billet i City 2. Vi elsker dem. Pigerne hyggede sig helt vildt med alt de de fik at spise, for det var nemlig meget. De fik også nogle fede kreative ting, som vi har leget med en del.

Søndag var sjov. Det var nemlig Økodag, og vi kørte til Kr. Hyllinge hvor vi besøgte Møllegården. Her var sjovt. Pigerne havde en fest. Vi klappede geder, smagte forskellige ting. Zoe var modig og smagte en ost. 😉 Vi gik forbi en af staldene, hvor vi kiggede på en masse køer. Lige pludselig begyndte de at sige muh, meget højt. Haley hader høje lyde, så hun begyndte at græde, det var lidt sjovt, men det er synd for hende, at hun ikke kan lide den slags.

Så vi valgte ikke at gå ind, men bare kigge ude fra. Zoe havde en fest i alle halmballerne, som var stillet frem til at lege i. Vi valgte at stille os op til hegnet i meget god tid, for at få en god plads, så vi kunne se køerne danse. Og vi fik noget på opleveren. Zoe grinede og grinede mens køerne løb ud. Haley havde en fest. Det var helt klart ventetiden værd. Vi valgte at køre hjem efter køerne kom ud, så vi kunne få en god lur. Du kan se vores vlog på YouTube, hvor du kan se hvad det vil sige at køerne danser. Så sjovt.

Mandag var vi så heldige at pigerne blev fotograferet af fotograf Charlotte B. Hun er desværre sygemeldt, men prøver sine krafter af, og det betød, at vi kunne få en masse dejlige billeder i hus. Hun er igang med et projekt der hedder Sjælens spejl, hvor hun prøver at få billeder af sjælen bag. Vi fik så gode billeder. Der kommer en blog indlæg med dem. 🙂

Tirsdag smuttede vi på besøg i Haleys kommende børnehave, da Zoe har brug for at blive tryg ved stedet også. Så der legede vi en halv times tid, inden vi tog hjem og sov. Efter luren tog vi i svømmehallen med en veninde og hendes søn. Det er længe siden vi har været i svømmehallen, og pigerne nød det. Tror vi var der i 3 timer. Så dejligt med oplevelser.

Onsdag kørte vi hele vejen mod Næstved, for at besøge Camp Adventure, hvor de har lavet en kæmpe højt tårn, som er det højeste i Danmark. Her gik vi hele vejen frem og tilbage, også pigerne. Helen turen var over 3 km lang, og Zoe gik hele vejen, pånær ned fra tårnet. Her havde hun lige brug for en lille pause. Pigerne var så seje. Det var en lang tur. Vi fulgte en lang sti lavet af træbrædder igennem skoven. Der var masser af kigge op og opleve, og pigerne både gik, løb og grinede. Så hyggeligt og noget af en vild oplevelse. Da vi kom hjem fik vi besøg af en veninde og hendes 3 børn.

Torsdag nød vi hele formiddagen i haven, hvor påskeharen også havde været forbi med dejlige påskeæg og påskegaver. Vi legede udenfor med det hele, og kunne bare sidde i t-shirts. Så luksus. Det er så dejligt, at vejret er begyndt at blive varmere, så vi kan være mere udenfor, og nyde vores have. Efter luren kom en veninden og hendes 2 drenge, som vi legede med, inden vi kørte i biografen og så Dumbo. Den var virkelig god. Zoe var helt opslugt af den, og hvis hun kunne, så ville hun kunne fortælle hele historien igen. Haley havde en fest med popcornene, som jo bare smager godt.

Heldigvis har vi stadig nogle dage endnu til at hygge og rende rundt uden ble.

Hygger i jer og hvad laver i?

Knus Nadia

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode ideer til en børnevenlig ferie i Prag