Så bliver pigernes øre tjekket igen igen

Når flyveturen går lidt anderledes end planlagt…

Vi har været på ferie med fly for første gang med to børn. Jeg har været ude og flyve med pigerne i sidste uge. Vi skulle til Prag, så selve flyveturen var heldigvis ikke så lang, omkring 1,5 time.

Jeg har to piger på henholdsvis 2,5 år og 4 år. Jeg har ikke været ude og flyve med dem før, da jeg ikke helt har følt, at det ville blive så nemt med selve tiden mellem vores bil og destinationen. 😉 Men vi tog mod til os, og bookede en dejlig ferie i Prag med nogle venner. 😉

Min store pige har en kromosom fejl, som gør en flyvetur lidt mere besværlig, da vi har brug for en klapvogn hele vejen op til gaten og hjælp i security. Det fik vi også, og det gjorde helt klart nogle af tingene meget nemmere for os. Så en stor tak til Falck Healthcare i Kastrup Lufthavn.

Men men men. Det er slet ikke hende der gjorde vores flyvetur lidt mere spændende, men derimod Haley på 2,5 år.

Vi var lige lettet, og begge piger tog det så flot. De havde hver en slikpind og iPad, som de sad og hyggede med, og da flyet lettede var der ingen ting. Så sejt. Men kort efter blev Haley træt, og ville gerne over til mig. Jeg sad på den anden side af gangen, da det var et lille fly, med kun to sæder. Haley kom over til mig, og puttede rigtig meget. Hun faldt næsten i søvn på mit skød, først med hovedet ind mod mig, men senere med ryggen ind mod mig. Men lige pludselig, ja kan du gætte hvad der skete?

 

Haley sagde lige pludselig at hun havde ondt i maven, og derefter gik det hurtigt. Hun kastede op, ned af hende og mig. Øv, lille mus. Så sad vi der, med opkast alle vegne. Jeg fik fat i en masse brækposer, og lille pigen blev ved med at kaste op. Heldigvis fik jeg vendt hende ud mod gangen, så den stakkels mand ved siden af mig. ikke blev ramt. 😉

Men øv. Vi endte med at gå ud på toilettet, for at få vasket lidt af alt opkastet væk og bare lige være lidt væk fra alle de stakkels mennesker. Men så heldige som vi var, var der ikke vand på toilettet på flyet. Det var et meget lille fly, så der kunne man desværre ikke vaske fingre. Ikke fedt i denne situation. Men frem med en masse vådservietter og håndsprit. Vi var en del derude, og fik gjort os så rene som muligt.

Kender i det når man har følelsen af at alle “hader” én? Alle kiggede på os når vi gik frem og tilbage. Der var flere der kommenterede at det lugtede. Gud, hvor havde jeg dårlig samvittighed. Hvis jeg kunne have gjort noget, havde jeg gjort det. Men Haley kunne jo ikke gøre for det. Jeg var også så heldig, at finde ud af at hun havde s…. ud over det hele da vi landende, så vi tilbragte lige en del tid på WC’et i lufthavnen, for at få skiftet tøj, og vasket hende og mig.

Så ja, Haleys første flyvetur gik ikke helt som forventet, men det har ikke skræmt mig. Vi må tage et rematch. Vi må planlægge en ny ferie og håbe på at flyveturen går lidt mere smooth.

Har du prøvet at have et sygt barn med ombord? Hvad gjorde du?

Knus Nadia

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så bliver pigernes øre tjekket igen igen