Sigurd og Odense

Så bliver pigernes øre tjekket igen igen

Har du øre børn?

Begge mine piger døjer meget med mellemørebetændelse og væske i mellemøret. Især Haley på 2,5 år har hele vinter perioden er hun på penicillin ca. 1 gang om måneden i hvertfald. Zoe døjer også med det, men kommer sjældnere i behandling for det.

Men igen igen skulle de i narkose, for at få lagt dræn. I tirsdags havde begge piger tid om morgenen. De tog det så flot. Haley kom først ind, og sov længe bagefter og vågnede op og var meget sulten. 😉 Zoe sov faktisk og ret længe, men var ikke så sulten da hun vågnede.

Vi skulle lige på apoteket efter medicin før vi kørte i bageren og købte noget kanel brød, efter ønske fra pigerne. Vi hyggede med det da vi kom hjem og pigerne har heldigvis sovet meget bedre siden.

Gode råd?

Har du et barn som ofte har mellemørebetændelse, eller som har fået lagt dræn mange gange?

Hvad gør du for at afhjælpe dit barn?

Eller har du fundet vidunerkuren på at dine børn ikke mere er plaget af det? Så må du meget gerne skrive den til mig, da jeg stadig leder med lys og lygte. 😉

Hvad gør jeg?

Noget af det jeg finder bedst er at få min datters forkølelser afkortet så godt som jeg kan. Hver fredag til søndag får jeg som reglen bugt med hendes snot og løbenæse, men desværre hver mandag når hun kommer i vuggestue, er den tilbage. Men det hjælper, at hun ikke er snottet kronisk, men lige når at få en dag eller tos pause.

Undertøj. Ja, det lyder måske mærkeligt, men børn bevæger sig, leger, er inde og ude og sidder meget på gulvet eller jorden. Så for os virker undertøj rigtig godt. Det giver dem lige det ekstra lag tøj, som gør at de bliver holdt varme i løbet af dagen. Men især også om natten. Mine børn sparker ofte deres dyne af hurtigt, og ligger og sover uden. Her bliver de ofte meget kolde, men tager ikke selv dynen på igen. Her hjælper undertøjet og sokker meget. Det giver dem lige det ekstra lag tøj, så det ikke bliver alt for afkølet. 😉

Ellers gør jeg ikke så meget andet end bare at elske dem og holde af dem. 😉

Knus Nadia

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sigurd og Odense