Hvordan husker man det andet barn?

Sigurd og Odense

Vi pakkede bilen i dag og tog på familietur til Odense. Vi startede i morgens og kom hjem til aftensmad tid.

Vi var så heldige at blive inviteret af SMIL Fonden til Odense Koncert hus, hvor Sigurd Barret sammen med Odense Symfoniorkester opførte Sigurd fortæller H.C. Andersen.

Jeg har aldrig før oplevet et symfoniorkester live, sådan i virkeligheden. Det var vildt, så flot.

Jeg husker tilbage til min lillebrors barndom i slut 90’erne og starte 00’erne. Jeg er 12 år ældre end min lillebror. 😉 Han så ofte Sigurds Bjørnetime i Børnetimen, og han elskede det. Så jeg har mange gode minder om Sigurd. Jeg har også en bog jeg købte længe før jeg blev mor, med bibel historier. Men mine piger har ikke rigtig stødt på ham, sådan rigtig før.

Men hold da op. Et fedt show, med dans, ballet, musik, sang og historie oplæsningen. Det var så godt. Mine piger var helt opslugte af showet. Især Zoe var helt med hele tiden. Haley stod og dansede og klappede og klappede.

Vi stod i en lang kø bagefter hvor vi var så heldige at få Sigurds autograf og taget billede sammen med ham. Pigerne stillede sig flot op, og fik taget billeder. Vi købte også bamsen Bjørnen Bjørn til dem hver, hvor de også var så heldige at få en autograf på. Ret sejt, når man er 2,5 og 4 år. Det var hele ventetiden værd. 😉

Zoe er medlem af SMIL Fonden, og hold da op et arbejde de gør for børn som Zoe. Det er helt klart en fond, der fortjerne alle de støtter de kan få. De gør sådan et stort stykke arbejde for børnene og familierne. Det er ikke altid nemt, at føle sig “normal” når man måske har bare er helt sin egen. Zoe bruger mange timer og dage på hospitaler rundt om på Sjælland. Mange turen til behandlinger og kloge mennesker, der ved noget om noget, eller har fundet en ny smart ting, som kan forklare eller hjælpe.

Så det at SMIL tilbyder og invitere til forskellige oplevelser, er helt klart en kæmpe ting for os som familie og Zoe. Vi er virkelig taknemmelige for at få disse invitationer. TAK.

Knus Nadia

Tak fordi i læser med og jeg vil elske at høre fra jer. Så skriv endelig en besked. 😉

Læste du mit sidste indlæg om hvordan man husker det andet barn? Hvis ikke, så tryk lige her, så kommer du direkte over til det. 😉

Gode links der er værd at tjekke ud:

goodiebox.dk

veromoda.dk

luxplus.dk Denne her er vores favorit herhjemme : Paw Patrol 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan husker man det andet barn?