Mellemørebetændelse go home

Hvordan bruger jeg Instagram optimalt

Jeg elsker Instagram og det er nok det sociale medie jeg bruger mest tid på. Jeg tjekker det ofte, lige fra morgenstunden til lige inden jeg falder i søvn.

Jeg skal lige se hvad alle mine ynglings profiler har lagt op, hvad de laver og deres sidste nye indkøb. Jeg elsker det, jeg føler næsten at jeg kender mange derinde. Og det gør jeg jo slet ikke, det ved jeg godt. Jeg har det på samme måde om, de YouTubere jeg følger. Det er ret skørt.

Men hvordan bruger jeg Instagram optimalt?

Jeg kan ikke finde ud af det. Jeg ligger minimum et billede op hver dag, og har det mål at jeg helst vil ligge flere billeder op hver dag. Det er dog langt fra alle dage det lykkedes. Mit liv som arbejdende solomor til to små piger, giver ikke meget fritid til at tage billeder og ligge dem op. Det hele tager jo tid.

Desuden skal billederne jo også have mening for mig og for mine følgere. Det skal jo være noget der er værd at se og læse. Hvis det giver mening. Men hvad er værd for DIG at se og læse? Er det udviklingen hos mine piger? Er det når jeg har købt noget nyt til os? Også selvom det bare er fra H&M eller fra Netto? Jeg handler sjældent dyre mærkevare, da jeg ikke har råd og jeg prioriter anderledes. Skal det være billeder fra vores oplevelser? Skal det være billeder af mig? Selvom jeg ikke er stylet, har uglet hår og make-up lagt for mange timer siden?

Gud, jeg har mange spørgsmål. Jeg kunne blive ved.

Så kan du ikke hjælpe mig? Skriv hvad du vil kunne lide at se på min Instagram profil nadiawitt. Hvis du følger mig, kan du jo fortælle mig, hvad der gør at du gider like mine billeder og hvad der gør at du følger mig. Hvis du ikke følger mig, kan du så ikke give mig nogle ideer til, hvad jeg skulle gøre for, at lige præcis du gider at følge mig, og like mine billeder?

Jeg elsker at bruge Instagram, og synes det er sjovt og spændende. Men mit liv og hjem er langt fra et designer hjem og luksus liv. Vi har et lille rækkehus, med masser af legetøj i stuen i mange farver og rod. Jeg ligner ikke en million, men en helt normal kvinde med to små børn, og en pædagog i en børnehave med mange timer på en legeplads. 😉 Jep, det er mig. En helt normal kvinde. Men en kvinde der skiller sig ud i mængden også. Jeg er SOLOMOR til mine to piger, der er lavet med donor. Jeg taler åbent om det, jeg rådgiver andre omkring det. Jeg elsker mit liv, både det sure og søde. 😉

Tak fordi du læse med. Tak fordi du tager dig tid til at svare på mine spørgsmål og hjælper mig i min søgen på Instagram. 😉

Knus Nadia

Vil du læse mit sidste indlæg om mit liv den sidste måned med to piger der har mellemørebetændelse konstant. Jep, du læste rigtig. Så hop over og læs med.

Du kan jo også finde mit Instagram og gå over og kigge lidt i mine billeder og se om du kan lide dem, eller om du tænker det er lidt for mærkeligt det hele. 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mellemørebetændelse go home