Når mor bliver SUPERHELT

Er dine børns julegaver blevet væk?

Har dine børn fået en masse ting i julegave? Både legetøj, tøj og gadgets? Hvad så når de vil have det med i børnehave, skole eller hjem til deres venner? Hvad gør du?

Hvad gør jeg

Først og fremmest er jeg nok den meget strenge mor, som siger nej til at de må tage deres ting med alle vejne. 😉 Men når det er sagt, så har de selvfølgelig ting med rundt omkring.

Jeg vælger derfor at sætte deres navn i alt ting. Nogle ting får begge navne, da mine piger har en del fælles legeting. Det gør at tingene nemmere har en ejermand, og at ejermanden kan findes.

Så mit bedste råd. NAVN I ALT.  Både tøj, legetøj eller gadgets.

Børneflapper

Her kommer Børneflapperind i billedet. Før i tiden, inden jeg stødte på Børneflapper, skrev jeg bare deres navn med tusch.

Men nu. Trommehvirvel. Børneflapper. Små klistermærker, som passer på alle ting. Sidder godt fast, falder ikke af i vask og kan tåle at blive brugt. Mine piger bruger deres ting meget, og jeg har kun erfaret at flapperne bliver siddende. Så What’s not to like?

Rabatkode

Hvis du vil gøre dit liv lidt nemmere, lige som mig, så hop ind og bestil dine næste flapper. De har også fået reflekser, som vi bruger på cykler, tasker og jakker. Så smart.

Jeg kan gøre dit indkøb lidt billigere. Brug koden Nadia20%og få 20% på dit køb. Det er da ret fedt. Så skynd dig ind og bestil, du vil ikke fortryde det. 😉

Knus Nadia

Hvis du vil læse mit sidste indlæg om at jeg er superhelt, så hop endelig over og læs med. Det er ret sejt. 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når mor bliver SUPERHELT