Når børn mister

Når mor bliver SUPERHELT

I sidste uge blev jeg syg. Altså bare roligt, ikke noget farligt, men syg. 😉

Her blev mine egne evner, sygdom, tålmodighed og mine børn sat lidt på prøve. Ja, man kan kalde os meget, os mødre. Men jeg tænker nu at SUPERHELT, passer bedst på os. 😉

Jeg vågnede op tirsdag med rigtig ondt i halsen, og jeg tænkte selv, at jeg havde fået halsbetændelse. Jeg fik til til lægen, og tog på arbejde, hvor jeg var hele dagen. Lægen sagde bare at det var en forkølelse der havde sagt sig i halsen. Men øv, jeg fik det ikke bedre, og de panodiler hjalp ikke meget mere. Jeg fik det bare dårligere og dårligere.

Heldigvis har vi jo vores rutiner, som også gør disse dage meget nemmere for alle. Alle ved hvad de skal og hvornår. Aftensmaden blev havregrød og yoghurt. Årets mor, jeg ved det. 😉 Men ingen gik sultne i seng.

Onsdag blev jeg nødt til at trække sygekortet og det samme gjalt torsdag, fredag og mandag. Havde dog håbet på at komme mandag. Men jeg fik det værre dag for dag. Jeg kan godt nok ikke huske hvornår jeg sidst har været så syg, på denne måde. Jeg kunne ingen ting. Jeg havde feber, kulderystelser, ingen kræfter, meget træt og ondt over det hele, især i halsen. Jeg var sikker, halsbetændelse og influenza.

Torsdag kunne jeg ikke engang køre pigerne afsted i vuggestuen og børnehave. Jeg havde det alt for dårligt. Hele dagen gik på sofaen, men masser af tv og iPad, legetøj i hele huset, glade piger, nem mad og en syg mor.

Fredag kom jeg endelig til lægen igen, og denne gang fik jeg penecillin mod halsbetændelse. Det var da altid noget. Min læge strakte ligefrem hænderne i vejret og råbte YES, da podningen viste betændelse. Hun er ret sej. 😉

Hele weekenden gik på sofaen igen. Heldigvis var mine piger super søde og gode. Vi så en masse Far til fire film. Det er lige pt Zoes ynglings film. Popcorn og æbler blev der også spist i massevis. Egentligt ret hyggeligt, hvis man ser bort fra sygdom.

Mandag var jeg slet ikke rask endnu, penicillinen havde slet ikke virket endnu, så var endnu engang syg. Pigerne kom afsted og jeg slappede af.

Tror også at det nogen gange tager lidt længere tid, når man har små børn og er alene, om at blive rask. Der er jo ikke noget tid til at slappe af, sove og restituere sig. 😉

Men hvis du tænker over det, så siger MOM også WOW hvis du vender det på hovedet. Igen den bedste måde at beskrive os mødre er SUPERHELT.

Hvad gør du når du er syg? Har du nogen til at hjælpe dig, eller har du nogle gode råd?

Jeg valgte for første gang at bruge nemlig.com til at få handlet ind. Jeg var for syg til at komme ned og handle, og vi havde ikke rigtig så mange af de basale ting tilbage. Haven blev brugt til hunden, så hun kunne komme ud og tisse og lave prut, og selv pigerne blev luftet derude. Jeg kunne stå indenfor og kigge ud på at de legede. Ellers så valgte jeg at gå i seng med pigerne. De fleste dage sov vi alle inden kl. 19. Jeg tog dem simpelthen ind i min seng og gik i seng samtidig. Vi holdt i hånden og vupti så sov vi alle tre. Ret hyggeligt, og god måde for moren her, at få søvn på.

Men fortæl mig endelig jeres gode erfaringer. 😉

Knus Nadia

Hvis du vil læse mit sidste indlæg omkring at miste et kæledyr, så kan du finde det på bloggen.

Husk også at du kan følge os på YouTube, hvor vi vlogger og laver DIY’s.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når børn mister