Zoe er blevet 4 år

En dag med pigernes halvbror

Jep, pigerne har en bror, en halvbror, en donorbror eller hvad jeg nu kan kalde det.

Pigerne er 100% ægte søskende, de har samme mor og samme donor. Derudover kender vi til en dreng, der har samme donor som dem. Han kalder vi deres bror. Han er deres bror. Halvbror.

Det var anden gang vi mødtes, og hold da op en dejlig dag. Pigerne legede med ham og hans mor. De var ikke særlig generte, heldigvis, og tøede hurtigt op og legede og pjattede sammen.

De havde taget chokolade med til pigerne, og det var lige noget de kunne lide. 😉 De viste deres nye legetøj frem, og legede med den bil som han havde taget med. Hold da op hvor de legede.

De rendte også rundt og rundt og legede fangeleg. Han er 7 år gammel, så han er jo lidt ældre, men ikke noget der gør, at de ikke kan lege sammen.

Han viste dem også noget spil på iPadden, som de hyggede med.

For mig er det vigtigt, at give mine pigerne noget af deres biologiske ophav. Det får de blandt andet på denne måde. De har jo mig og min familie, som ikke er så stor. De kommer aldrig til at kende donoren og  hans familie, men de kan finde søskende, som deler 50% af deres biologiske ophav.

Det sjoveste er faktisk at Zoe, min store pige og deres halvbror ligner hinanden rigtig meget. Så sjovt, både af udsende, væremåde og personlighed. Haley minder ikke lige så meget om ham, men har også en del ligheds punkter. 😉

Vi har også aftalt, at vi skal hjem og besøge dem, og måske i legeland en dag. Vi glæder os allerede.

Det er så dejligt, at pigerne har noget biologisk som binder dem sammen med nogle andre. En del af dem, som donorbørn kun kan have sammen. 😉

Knus Nadia

Zoe er blevet 4 år, og jeg har skrevet et indlæg om Zoes store dag. En dag efter en 4 års hoved. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zoe er blevet 4 år