35 Random facts om mig

LEGO House med SMIL Fonden

Jubiii, vi er blevet inviteret til LEGO House af SMIL Fonden. Zoe er medlem i SMIL Fonden, og har været det i en del tid efterhånden. Men vi har altid været med til noget før nu.

Jeg var så heldig at modtage en dejlig mail i min mailbox, omkring et event i LEGO House mandag den 3. december. Jubii. Jeg var lynhurtig til at bede om ferie, og melde os til. Jeg har altid gerne ville besøge LEGO House, og dette var da den helt rigtig mulighed for os.

SMIL Fonden laver et kæmpe arbejde for indlagt og kronisk syge børn. Jeg tager virkelig hatten af, for at deres arbejde og engagement.

Vi har ikke været så heldige, at deltage i noget tidligere, da vi ikke har være tilknyttet hospitaler, hvor der har været holdt noget. Men denne gang var vi heldige.

Vi valgte, at lave en lille familie tur ud af det, da vi jo skulle hele vejen over til Billund. Så hyggeligt. Vi valgte at overnatte på Skandihest, som vi også gjorde i foråret da vi var i Billund sidst. Så hyggeligt et sted.

Vi ankom søndag eftermiddag, og hyggede os. Vi bestilte blandt andet pizza, sammen med dem der ejer stedet, og pigerne var helt vilde med deres katte. 😉 Efter endnu mere aftenhygge, hoppede vi i seng, så vi kunne være friske til LEGO House dagen efter.

Vi stod op og gæt engang, selv vores Nisse havde taget hele vejen med os og lagt gaver til os i vores sko. Ret skørt. 😉 Vi fik spist morgenmad og pakket alle vores ting sammen, så vi kunne komme afsted. Hold da op hvor var vi spændte, især pigerne.

Da vi ankom, blev vi taget så pænt imod af både SMIL Fonden og LEGO House, som viste os hvad der skulle ske og hvor vi skulle gå hen. Det var meget tydeligt, at LEGO House var blevet lukket for andre, og der kun var et begrænset antal besøgende. Virkelig dejligt, når man som jeg, har et barn som Zoe, med særlige behov. Vi gik i gang med jule konkurrencen, som både Haley og jeg har været så heldige, at vinde.  Vi har begge to fået sendt en stor æske Lego hjem til os. Vi fandt alle nisserne imens vi kiggede og legede over det hele.

Zoe og jeg havde fået armbånd på med chip i, som gjorde at vi kunne tage billeder og lave andre sjove ting undervejs. Zoe blev vist det en gang af en medarbejder, og derefter var hun selvkørende i det meste. Ret vildt at tænke på, Zoe næsten 4 år, kunne gøre det hele selv. Jeg må indrømme, at jeg blev en smule stolt. 😉

Huset var bygget op i forskellige områder, som alle havde forskellige temaer. Det sjove var også at det var  helt nye ting vi kom til hver gang.

Vi valgte at spise frokost i deres restaurant, ret dyrt og desværre ikke mad som vi kunne lide, men til gengæld mega underholdende. Vi bestilte med Lego klodser til en computer, og vores mad blev lavet af legomænd, og derefter kom den ned til en robot som gav os den. Pigerne var også heldige at få lego til at lege med imens vi ventede, så selve underholdingen var god, bare ikke maden efter vores smag. Men vi er jo også skøre på det punkt. 😉

Vi var også nødt til at komme ind i butikken og kigge, hvor vi da også fik købt en lille smule med hjem til julegaver.

Vi valgte at køre hjem ved en 14 tiden, da pigerne ikke havde sovet middagslur og var ved at være godt trætte. Men hold da op, hvor blev Zoe ked af det over at vi skulle hjem. Hun ville blive der. Men det havde også været en rigtig god dag, masser af opmærksomhed fra alle de søde mennesker der arbejdede der og SMIL Fonden. Pigerne blev virkelig bemærket. Jeg fik mange gange af vide af andre forældre og voksne, hold da op hvor de søde, kære, dejlige, artige og en hel masse andet ros. Jeg som mor, kan da ikke andet end at blive bund hamrende stolt, over at det er mine piger. Jeg synes jo også at de er virkelig dejlige, dog også ret frække, når moren siger at de skal gøre noget. 😉

Vi havde en god tur hjem, hvor de faldt i søvn efter 5 minutter i bilen og sov det meste af vejen hjem.

Tusind tak til SMIL Fonden og LEGO House for at invitere os og give os muligheden for at deltage, og mine børn muligheden for at være sammen med ligesindende. TUSIND TAK.

Knus Nadia

Mit sidste indlæg handlede om mig. 35 facts om mig, så hop over og læs dem, hvis du vil lære mig lidt bedre at kende.

I kan jo se vores dejlige vlog over vores tur. Det er helt klart et sjovt sted at besøge. I kan finde den og en masse andre vlogs og videoer på mine to YouTube kanaler Nadia Witt og Nadia Witt Creates.

https://www.youtube.com/watch?v=kZX1HSai6Ko&list=UUUCLUt0qu9eza0ugN584kuQ&index=17

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

35 Random facts om mig