Juletræs tænding - skal man se det?

Gud, bliver jeg virkelig 35 år i morgen???

Jeg er typen der elsker fødselsdage og alle højtider. Livet er for at blive nydt. Så selvom jeg bliver 35 år i morgen, så glæder jeg mig stadig som et lille barn.

Jeg har taget en feriedag for, at kunne nyde dagen med mine piger. Vi prøver altid på at holde fri på vores fødselsdage, da jeg synes at det er vigtige dage.

Dagen ved jo dog ikke helt hvad kommer til at byde på endnu. Det er jo mig der bestemmer, men også mig der skal planlægge og gøre det. 😉

Vi starter dagen med morgenmad, det er planlagt. Jeg har inviteret mine naboer, som er så søde. De kommer glædeligt og spiser med os. Det gør da, at jeg føler mig lidt speciel, og at det er min dag. 😉 Dejligt med søde naboer.

Herefter ved jeg ikke hvad vi skal. Vi har som reglen taget i Tivoli på vores fødselsdage, men det kommer dog lige an på vejret, da jeg desværre i år er syg. Jeg har ligget i sengen hele dagen i dag, i håb om at kunne blive rask lidt hurtigt, men det er vist noget man ikke helt selv bestemmer. 😉 Så vi ser det an, men det kunne da være hyggeligt at tage i Tivoli og måske senere ud og spise på Bones, eller? Nu må vi se, jeg elsker at det er min dag, og at jeg kan gøre hvad jeg vil.

Det eneste der er ret mærkeligt, er dog at gaver ikke er noget jeg kommer til at få i morgen. Mine piger er ikke helt gamle nok til at give mig gaver, uden at jeg har planlagt det, og min familie kommer desværre ikke.

Heldigvis skal vi holde fødselsdag på lørdag, så her håber jeg da på at få lidt gaver. 😉

Men 35 år, hold da på. 35. Jeg kan slet ikke fatte, at jeg allerede bliver 35. Jeg kan godt mærke at jeg ikke er 20 år længere, men jeg føler mig dog ikke ældre end 25. Det er vildt. Jeg har heldigvis opnået det bedste i livet, nemlig at blive mor, så det er ikke så slemt at blive 35. Så stort tillykke til mig i morgen.

Knus Nadia

I kan læse mit sidste indlæg om juletraditioner, hvis i vil med os på Rostorv, så hop over og læs med. 😉

Husk også at du kan finde os på YouTube, hvor vi vlogger og laver DIYs. Så der er rigtig mange videoer at kigge på. 😉

#bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juletræs tænding - skal man se det?