Vi skal på familiekursus

Juletræs tænding – skal man se det?

Er det rigtigt, at når man får børn skal man ud og se juletræet blive tændt til jul? JA, selvfølgelig, hvis dine børn vil kunne lide det, så er det da bare afsted. 😉

Vi startede ud i går fredag, på Rostorv med Juletræs tænding af nissen Kandis. Zoe var helt med og råbte hver gang, at Kandis havde brug for en frivillig eller et svar.

Zoe var vildt optaget af hele showet. Haley sad på mit skød nede på gulvet, hvor hun dansede og klappede på livet løs til alle sangene. Haley elskede alle sangene, og mor her kunne da også huske dem alle fra min barndom. Så skønt når jeg kan give noget videre som jeg elsker, til dem jeg elsker aller mest. Så dejligt.

Vi ankom i god tid, for at få en god plads. Normalt har vi altid stået oppe på 1. salen og kigget ned, men pigerne har aldrig rigtig kunne få det fulde ud af det. Derfor kom vi ca 30 minutter før, og fandt en god plads og slog os ned. Zoe sad i klapvognen, og kunne se det hele. Haley kom ned til mig, og havde også god mulighed for at se noget.

Kandis snakkede om jul, Pyrus og sang en masse gode sange. Hver gang Kandis stillede et spørgsmål, råbte Zoe for at få Kandis opmærksomhed. Skønne pige, hun vil så gerne være med. Jeg elsker det. Da Kandis havde brug for nogle børn oppe på scene, rakte Zoe også hånden op. Der var brug for lidt store børn, så det var helt i orden, at Zoe fik lov til at blive siddende og kigge i stedet. Haley råbte bare hver gang børnene råbte, dansede og klappede.

Til sidst skulle det fine træ tændes med hjælp fra alle børnene. Der blev tællet til 10, og selv Zoe og Haley talte med 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, TÆND. Og der kom lys, og børnene blev ellevilde.

Resten af aftenen talte Zoe hele tiden om Kandis og juletræet. Hun vil gerne se det igen og igen. Godt, at jeg har filmet noget af det. 😉 Heldigvis har jeg alle julekalenderne med Pyrus og Kandis herhjemme, da jeg også elsker dem og JUL.

Så gæt hvad vi har lavet hele morgenen inden ballet idag? Vi har da selvfølgelig set Alletiders Nisse. Og Zoe var fuldstændig opslugt. Så det kommer vist til at være noget vi skal se noget mere af.

Glædelig begynde jul til jer alle. Lad julerierne begynde.

Knus Nadia

Har du læst hvad vi lavede sidste weekend? Hvis ikke, så skal du da lige trykke her, og så finder du mit sidste indlæg.

Husk også at hoppe over på YouTube, og se med på vores vlogs om vores liv. Du finder også sjove DIYs og andre sjove ting. 😉

Hvad tænker i om at komme til juletræs tænding? Er det noget i gør, eller er der for mange mennesker, eller er det for tosset?

#bloggersdelightplus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal på familiekursus