Halloween i Tivoli i blæsende kulde

Jeg begynder at coache

I fredags var jeg for tredje gang med som assistent til Signe Fjord til hendes netværksaften. Denne gang i Frederikssund, som noget helt nyt. Jeg har for noget tid tilbage henvendt mig til Signe, for at finde en møde vi kunne blive kollegaer på. 😉

Jeg er solomor med STORE bogstaver, og stolt af det. Jeg har donorbørn, ØNSKEBØRN. Dette er noget jeg brænder for. Budskabet omkring mulighederne vi som kvinder har. Jeg synes at det er vigtig, at formidle de rettigheder og muligeder vi har. Derfor vælger jeg ofte at stå frem, og fortælle mig historie, men også at hjælpe andre kvinder.

Jeg har længe gået og leget med tanken om, at prøve at se om jeg kunne komme ud over stepperne, og hjælpe andre kvinder. Jeg har bare ikke rigtig vidst, hvor jeg skulle starte. Derfor vælger jeg nu, at tage Signe Fjords uddannelse. Hun har lavet en Solomor rådgiver uddannelse. Jeg glæder mig så meget. Jeg er jo allerede igang, men med hendes uddanelse kan jeg komme lidt videre håber jeg.

Jeg bleve rost i fredags af flere af kvinderne. De kunne bruge det jeg sagde. DE KUNNE BRUGE DET. Så vildt, at jeg mine oplevelser, tanker og erfaringer, kan være til gavn for andre kvinder. Derfor coacher jeg. Jeg ønsker at hjælpe andre. Jeg elsker at hjælpe andre.

Så hvis du sidder derude, og tænker over det der solomor, hvad er det for noget, eller hvordan gør man lige. Så skriv til mig, så finder vi ud af noget. Jeg har så meget erfaring og viden, der bare venter på dig.

Knus Nadia

Husk nu, du kan altid skrive til mig. Både med sprøgsmål eller hvis du bare har noget på hjertet.

Hvis du vil læse mit sidste indlæg om vores Halloween tur til Tivoli, så kan du finde det her på bloggen. . Ja, solomoderskabet byder på mange sjove ting. Det er skønt.

Vi ligger vlogs på YouTube, hvor du kan følge med i livet hos en solomor til donorbørn. Vi laver DIY’s og en hel masse andre sjove ting. Så hop endelig over og kig med der.

Jeg er Plus-blogger hos Bloggers Delight, og det er igennem dem, at alle mine indlæg kommer frem. Jeg er så glad for at i vil læse med i vores lille liv, mine tanker og vores oplevelser. #bloggersdelightplus

2 kommentarer

  • Nicolai Mazur

    Fedt at se du er med i konkurrencen! Forsæt det gode arbejde! 🙂

    Mvh.
    Nicolai Mazur
    Bloggers Delight

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween i Tivoli i blæsende kulde