Tabt arbejdsfortjeneste

Kan man godt dele pizza ud i vuggestuen?

Jeg elsker at tage ting med, når mine piger har fødselsdag. Der skal da deles noget ud, men hvad. Vi har haft boller med, også i forskellige farver. Sommerfugle med forskelligt indhold. Sunde “slikposer”. Så nu vil jeg prøve noget nyt. Haley skal have noget nyt med til uddeling i vuggestuen. Jeg elsker at finde inspiration andre steder,  blogs eller billeder er ofte der, jeg finder mine ideer. Jeg prøver også at lave tingene ud fra mine børns interesser eller hvad de kan lide. Det er jo sjovest for alle.

Jeg lavede en bolledej til koldt hævede boller aftenen inden, som jeg farvede en blanding af blålilla. Super lækre, som jeg bagte om morgenen. De kom bare i ovnene om morgenen.

Så gik jeg igang med det lidt større arbejde. Jeg skulle lave pizzaer, men vandmelon pizzaer. Jeg havde forinden været nede på det lokale pizzaria og få nogle tomme pizza bakker.

Vandmelonen skulle i skiver, og så skulle der ellers toppings på. Banan, vindruer og kokos. Så lækkert.Det var et kæmpe hit. Det sjoveste var, at en af pædagogerne troede at det var rigtige pizzaer. Lidt skægt.

Børnene spiste det alt sammen, og jeg kunne godt have lavet mere. Det skal helt klart prøves igen en anden gang.

Jeg elsker at der er lidt anderledes, men uden at det behøver at være alt for besværligt. Jeg er jo solomor, så min tid er sammen med pigerne og alt der skal laves, skal laves sammen med dem. Så jeg vælger at lave ting der kan gøre sammen med børn, eller noget er ikke er alt for tidskrævende. 😉

Tusind tak fordi du læste med. Jeg håber at det kan være til inspiration til jeres fødselsdage. Den kan jo laves på mange måder, med de ting i kan lide. Den kan også gøre mere usund med slik også. 😉 Det er jo kun fantasien der sætter grænserne. Så kom endelig igang. 😉

Knus Nadia

Hvis du vil læse om hvordan Haleys fødselsdag gik, kan du finde indlægget her på bloggen. Jeg har også skrevet et ærligt indlæg omkring Zoe og hendes indkøring i børnehaven.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tabt arbejdsfortjeneste