Hyldeblomst saft - dejlig nem at lave og super lækker

Hospitals besøg – der er godt nok mange af dem efterhånden

Mandag og tirsdag tog vi alle tre afsted til henholdsvis Slagelse Sygehus og Hvidovre Sygehus, til forskellige aftaler med Zoe.

Der er altid et eller andet, og det tager meget tid, og går desværre også en del ud over mit arbejdsliv. Men Zoe er det hele værd. Heldigvis er vi gode til, at få noget ud af de dage også. Haley får som reglen fri også, så hun kan komme med, og vi kan lave noget før eller efter for dem, så dagene ikke bliver så kedelige eller dårlige for både Zoe og Haley. Ja, sådan er vist bare, når man har et barn med særlige behov.

På Slagelse var det hørelsen der skulle tjekkes igen, efter et par måneder. Sidst kunne de ikke måle nogen hørelse på venstre øre, og var ikke klar over hvorfor. Derfor skulle de prøve igen. Desværre med samme resultat. De kan ikke måle nogen hørelse på venstre øre. Højre øre er fint, og derfor har hun også en normal hørelse. Vi aftalte dog, at få det afklaret en gang for alle. Så vi skal tilbage i næste måned, hvor hun bliver lagt til at sove, og så skal der elektroder på hendes hoved, som kan måle alt ting inde i ørene. De kan også skelne imellem ørerne, så vi på den måde, kan finde ud af om hun kan høre eller ej. Hvis ikke, så må hun jo have et høre apparat, eller noget andet. Den kamel sluger vi når/hvis vi kommer der til.

På Hvidovre skulle hendes hofter tjekkes, da især hendes højre hofte knogle er meget stejl. Hun blev røntgen fotograferet, og vi kom ind til en læge for at få resultatet af vide. Men selvom Slagelse tidligere havde sagt, at hun skulle operares snart for det, valgte Hvidovre som skulle udføre det, at vente. Vi har fået en ny tid om et år, JA ET ÅR, for at se om Zoe selv kan få hendes knogle til at blive mindre stejl, ved at bevæge sig. Så det håber jeg da meget på at hun kan. Det eneste jeg tænker er, at det ville være nemmere at få det gjort nu, da hun stadig ikke er så gammel, end om et år, hvor hun er 4,5 år og forstår endnu mere. Men jeg håber da at hun kan slippe for en operation. Seje pige. Hun sluttede besøget af med både at kramme og give luftkys til den ældre læge, som talte med os. Zoe nød at være i centrum, og gjorde alt han bedte hende om. Hun er er så god at have med.

Haley fulgte jo trop på begge besøg, og var den sødeste lillesøster. Hun legede bare når vi ventede, og fik lidt af spise engang imellem, så jeg kunne tale eller tage mig af Zoe. Der var ingen brok med hende. Hun er simpelthen bare den bedste lillesøster, der finder sig i at blive slemt med til alle mulige ting, for hendes søster.

Men vi er da klar til endnu et besøg senere på måneden, denne gang igen på Slagelse Sygehus omkring børnegigt. Ja, der er altid noget at lave for en husmor. HOV, vent jeg er da ikke en husmor. Jeg er bare en helt normal arbejdende mor. Nå, men skidt pyt, jeg vil gøre alt for mine piger. 😉

Knus Nadia

Læs endelig vores sidste indlæg om vores egen hjemmelavede hyldeblomst saft her. Eller hvis du vil læse om da en kvinde spurgte om Zoe har Downs, så læs med der.

Hvis du vil følge med i vore liv på YouTube, kan du finde vlogs, DIY’s og unboxing videoer. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyldeblomst saft - dejlig nem at lave og super lækker