Vi elsker at experimentere

Vi tog en tur i Cirkus Arli

Jeg har været i Cirkus Arli med Zoe siden hun var små 5 måneder, og hvert år siden. Haley har også været afsted siden hun blev født. Det er så hyggeligt, og jeg elsker at give den tradition videre til mine piger.

img_6014

Der er bare noget magisk og fantastisk over cirkus. Der er så meget at se på, lyde, lugte og nogle gange dyr. Jeg har kommet i cirkus med min mor så længe jeg kan huske, og har altid elsket det. Så det er helt naturligt for mig at give det videre til mine piger. De har nydt det de sidste gange vi har været afsted.

Jeg har valgt at besøge Cirkus Arli, da det er et dejligt lille familie og børne cirkus, som også er børnevenligt. Det er ikke super stort, og det er ikke for voldsomt til små børn. Derimod helt perfekt, men spændende artister.

Vi brugte vores fredag aften i selvskab med den dejlige cirkus familie, sammen med en hel masse andre børnefamilier. Så skønt.

Zoe var meget optaget af klovnene, men blev dog også bange under et af numrene, da der var et spøgelse med, men hun blev hurtig god igen. Jeg tror nu mere at det var chokket af lyden. 😉 Skønne lille pige. Hun sad hele forestillingen på skødet af mig, skønt hun havde sin helt egen stol. Men i tryghed hos mor er alt nu bare bedst. Det bedste var også alt lyset der var rundt i hele cirkus teltet, det studerede hun meget grundigt, men åben mund og hovedet tilbage.

img_6019 img_6028

Haley var derimod meget optaget af det hele, hun sad meget fordybet, efter hun fandt ud af hvad det hele gik ud på. Der var dog et katte show, som helt klart var den store vinder hos hende. Haley er en rigtig dyre elsker, og derfor faldt kattene også i hendes interesse. Haley sad på den stol der var købt til Zoe, hun kravlede op og ned en del gange, især i 2. akt, for at holde sig vågen tror jeg. Det var jo lidt sent for dem. 😉 Men Haley overraskede mig meget, til hvor dygtig hun var, da hun normalt ikke kan holde sin opmærksomhed på sådanne ting så længe.

img_6016 img_6024 img_6026

Alt i alt havde vi en rigtig dejlig aften, og pigerne nød at være i cirkus. Det er helt klart noget vi kommer til at gøre igen næste år, når Cirkus Arli ligger turen forbi vores lille by.

Hvis i har småbørn og overvejer at tage i cirkus, så gør det endeligt, det er så godt, meget børnevenligt og sjovt. Lige noget for de fleste børn.

Knus Nadia

Du kan fine mit sidste indlæg her, om vores tur til Experitatium, hvor vi havde alletiders tur.

Hvis du vil se YouTube, har vi to kanaler. En til vlogs og en til DIY’s, så hop endelig over og kig med der også. 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi elsker at experimentere