Mors dags idéer som du kan lave med dine børn

Vi elsker at experimentere

Tirsdag efter arbejde, kørte jeg ned og hentede pigerne og de sov middagslur i bilen. Vi kørte til Hellerup, hvor Experimentarium ligger. Jeg har ikke været der i rigtig mange år, så jeg glædede mig også rigtig meget.

img_5726

img_1364

Zoe har jo sine udfordringer, så derfor valgte jeg en dag, hvor vejret måske mere kaldte til en tur på stranden, end indedørs aktiviteter. Det gjorde jeg, for jeg tænkte at der ikke ville være så mange andre. Ganske rigtig. Vi havde det næsten helt for selv, og det var så skønt. Pigerne kunne lege og udforske i deres eget tempo, unden at skulle tænke på andre. Det var faktisk så sjovt og godt, at jeg valgte at købe et årskort så vi kan komme derind lige så tosset vi vil i år. Glæder mig allerede til mange timer derinde.

For at få Zoe til at udvikle sig, sker tingene ofte når jeg mindst venter det, og Experimentarium er et helt perfekt sted for alle hendes sanser at blive stimuleret og udviklet. Det samme gælder for Haley, der med sine 1,5 år elskede deres nye Miniverset. Så fedt at der er et sted kun for små. Det var helt klart en succes, og noget for både en på 1,5 og en 3 årig. Super godt fundet på. Deres hospital afdeling var et kæmpe hit, at kunne lave røntgen billeder, og putte bandage på det dårlige sted, var bare så sjovt. Der var også et område med købmands butik og mad, hvor pigerne legede på deres egen måde.

img_1374 img_1370 img_1375 img_1378 img_1367 img_1368

Da vi ankom sov Haley stadig, og imens brugte Zoe og jeg en del tid med sæbebobler. Det stod lige i Zoes højde, så hun kunne nemt komme til sæbevandet og lave alle de sæbebobler hun ville. Super sjovt, og lærerigt med de opstillede aktiviteter, hvor man kunne lære om farverne og at de fungere som et slags spejl.

img_1335 img_1346 img_1348

Et andet sted vi også kom hen var byggepladsen, hvor der var mulighed for at klæde sig ud som en arbejdsmand og flytte rundt på kugler. Kuglebanen var det største hit.

img_1358

Jeg tror at vi tilbragte over 3 timer der, og kunne godt have været der længere. Vi nåede ikke engang 1/3 del. Så det bliver sjovt, at komme tilbage igen og prøve noget nyt.

Knus Nadia

I kan finde mit sidste indlæg her, omkring mine gave ideer til Mors dag.

Hvis du er til YouTube har vi to forskellige kanaler. En med ugentlige vlogs og en anden hvor vi laver DIY’s i børnehøjde. Hop endelig over og kig med. I må også gerne abonnere og like vores videoer, hvis i kan lide dem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors dags idéer som du kan lave med dine børn