Så skiftede vi til sommertid i nat

Easter basket – eller påske kurv

Jeg elsker påske. Det er så hyggeligt, med påskeægge jagt og at skulle finde de æg og gaver som påskeharen har lagt.

vlcsnap-2018-03-27-20h43m50s652

Pigerne er stadig så små, men jeg har prøvet at lave en lille tradition. Jeg gemmer små æg med slik eller andre små ting rundt omkring. Hvis vejret er godt, er det udenfor, ellers inden for. Derud over laver jeg en Easter basket med gaver, som jeg ved at de vil kunne lide og bruge.

Påskeægge jagt sidste år

Påskeægge jagt sidste år

I år får de to forskellige. Haley får en lille trækvogn med spændende ting i. Zoe får et løbehjul, så jeg har købt en lille cykelkurv til det, som hun så får ting i.

Jeg glæder mig meget til at give dem tingene. Egentligt ville jeg gerne lave en slags skattejagt til dem, for at de kan finde frem til deres kurve, men de er lige en tand for små endnu. Måske til næste år.

Jeg er så kreativ at jeg “bare” stiller dem i stuen, og så kan de blive overrasket over at se dem. 😉

Jeg har lavet en lille YouTube video om det, hvis du gerne vil have lidt inspiration til at lave en til dine børn eller kære. Super sød og nem måde at vise lidt næstekærlighed.

Jeg håber at i nyder jeres påske. Vi har haft en dejlig ferie indtil videre, og glæder os til en masse flere dage, uden at skulle tidligt op og ud af døren. Det er dejligt.

Knus Nadia

Rigtig god påske

Hvis du vil læse om vores påskeferie indtil nu, så hop over her og læs. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så skiftede vi til sommertid i nat